Nová služba pro truhláře www.olepujeme.cz

Hodnocení obchodu

4,9 119 hodnocení
5
117x
4
0x
3
0x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
JM Avatar autora Jan Mikyska | 1.6.2022
IK Avatar autora Ivana Komrsková | 16.5.2022
Perfektní jednání , dobrá cena , ochota a především rychlá výroba a následně rychlé dodání . Zboží , stolová deska v perfektním stavu. Jsem naprosto spokojená . Děkujeme!
MH Avatar autora Martina Herodes | 12.5.2022
Naprosto skvělá a rychlá komunikace. Když se naskytl problém, vše jsme rychle vyřešili.
JM Avatar autora Jakub Majerčák | 12.5.2022
Pre nákupom som mal otázky, na ktoré som ihneď dostal odpovede. O výrobe mojej objednávky ma priebežne informovali, dosky dorazili (skvelé balenie) bez poškodenia, vypadajú kvalitne. Nemohlo to byť lepšie, určite woooooo.cz odporúčam.
MB Avatar autora Martin Bodnár | 10.5.2022
Jsem spokojený. Dobrá kvalita i komunikace.
TH Avatar autora Tomas Hutter | 10.5.2022
Velmi spokojen! Skvela komunikace, ochota, pristup, zakaznicky servis maji bezkonkurencni! Muzete se s nimi kdykoliv spojit pres chat bo telefon ohledne stavu objednavky...vse hned dohledaji, podaji informace...na nic necekate, vite to hned. Vyrobky rychle zpracovane, dorucene... drobna reklamace okamzite vyresena s extra servisem navic. Ferove jednani, profesionalni vystupovani. Doporucuji vsem!
KV Avatar autora Kristýna Vitálošová | 28.4.2022
Maximální spokojenost, oba výrobky rychle zpracované, skvělá domluva i na jiném rozměru desky.
JM Avatar autora Jana Malková | 28.4.2022
I když jsme chtěli upravit velikost botníku, dodávka byla v dohodnutý termín jako u typizovaného zboží. Děkujeme moc, pošlu info dál. JM.
D Avatar autora Daniel S. | 27.4.2022
Rychlá výroba i dodávka, přestože jsme měli požadavky na nestandardní rozměry polic = děkujeme!
W Avatar autora Woooooo.cz (Administrátor) 27.4.2022
Jsme rádi, že vše klaplo, ať vám dobře a dlouho slouží. Vámi vybrané kombinace dekorů Halifax byly opravdu originální.
LK Avatar autora Lukáš Krigler | 27.4.2022
Určitě nejsem spokojen, poprvé mi doručili poničenou desku stolu, tudíž jsem musel žádat o reklamaci a 50kg desku opět snášet z třetího patra dopravci. Když dopravce přivezl novou, opravenou desku, tak v desce zase chyběly navrtané dvě průchodky na kabely, takže opět jsem 50kg vynášel a opět to budu snášet a poté opět vynášet napotřetí, připadám si jak u blbých. Raději objednejte jinde, kde Vám dodají stůl za 17 000,- napoprvé. NEDOPORUČUJI.
W Avatar autora Woooooo.cz (Administrátor) 27.4.2022
Dobrý den, pane Kriglere. Děkujeme za vaše hodnocení, přestože nás netěší. Budeme s těmito fakty pracovat. Stůl z výroby odešel napoprvé zcela a 100% v pořádku. Fakt, že jej cestou poškodil přepravce, jsme promptně řešili nejen reklamací. Přepravce jsme důrazně žádali o šetrnou manipulaci s našimi výrobky. Snažíme se všemi prostředky, aby se takovéto případy nestávaly. Novou stolovou desku o hmotnosti 37 kg, kterou jste obdržel, jsme neopatřili vrtáním; stala se lidská chyba. Omlouváme se za komplikace, z vašeho případu si bereme všechny nedostatky a systémově je použijeme proto, abychom těmto situacím předešli. Děkujeme.
DV Avatar autora Daniela Valasová | 23.4.2022
Spokojená s výrobkem.
TP Avatar autora Tereza Palus | 21.4.2022
Kvalitní provedení, vše v naprostém pořádku!
T Avatar autora Tomáš K. | 10.4.2022
Maximální spokojenost s výrobkem, skvělá komunikace s obchodem.
JP Avatar autora Jiří Petřík | 8.4.2022
Skvělá komunikace, rychlé dodání, výrobek jako vždy super.
MD Avatar autora Marek Dorda | 1.4.2022
vše na jedničku
JK Avatar autora Jitka Kubešová | 31.3.2022
Zboží v pořádku, jednání firmy skvělé. Není to naše poslední objednávka.
MK Avatar autora Miroslav Kumr | 17.3.2022
5/5
M Avatar autora Matej | 1.3.2022
5/5
DF Avatar autora Dana Formánková | 28.2.2022
Velmi dobrá komunikace, rychlá doprava a výrobek je skvělý. Děkuji
JT Avatar autora Jiří Turčan | 26.2.2022
Skvělá komunikace, výrobek super,spokojenost.
Nahoru
119 položek celkem