Hodnocení obchodu

4,9 49 hodnocení
5
48x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
I Avatar autora Irena | 14.4.2021
Určitě zde nakupte. Pánové nad svou práci přemýšlí, což v této době velice oceňuji. Pan majitel mi k mé specifické objednávce sám zavolal a nabídl vylepšení, aby byl můj stůl pevnější. Veliká ochota a perfektní kvalita i přístup. Všem moc doporučuji.
J Avatar autora Jana | 13.4.2021
Velmi spokojená s dodávkou
J Avatar autora Jiří | 9.4.2021
na výbornou !
Z Avatar autora Zuzana | 6.4.2021
Výborná komunikace s obchodem, stul krásný.
M Avatar autora Marek | 6.4.2021
Supr,skvela domluva
M Avatar autora Martin | 6.4.2021
Super stolní deska. Ryhlé dodání, skvělá komunikace a jednání s obchodem. Jsem spokojený a těším se na prácí na novén stole :)
P Avatar autora Pavla | 28.3.2021
Stolová deska je krásná. Rychlé dodání a příjemná komunikace s obchodem. Jsem s nákupem moc spokojená.
M Avatar autora Marcela | 26.3.2021
Vse super!
D Avatar autora Dáša | 25.3.2021
Stolová deska na míru je krásná, oceňuji také rychlé dodání a příjemnou komunikaci. Děkuji.
Avatar autora Tomáš Šlágr | 25.3.2021
Absolutně skvělá komunikace, po celou dobu jsem byl detailně informován o stavu objednávky. Opravdu velmi rychlé dodání. I přes menší chybu ve výrobě dávám plné hodnocení. Především díky přístupu pana Kříže.
LL Avatar autora Lukáš Líčeník | 17.3.2021
Objednal jsem si desku stolu, proces objednávky byl rychlý, pán mě předtím než ji začal vyrábět zavolal. Zkontrolovali jsme objednávku a doladili detaily. Deska došla naprosto v pořádku. Tento obchod mohu jen doporučit profesionální jednání a vysoká kvalita produktu. Moc děkuji.
MK Avatar autora Miroslav Kubalík | 16.3.2021
Zboží jsem objednal 2.3. S tím, že doručeno bude do 8 dnů. Po 8 dnech jsem napsal mail kde je má objednávka. Neodpověděli. Devátý den jsem napsal přes WA. Odpověděli, že to dnes,tedy ve čtvrtek dopoledne, nezvládnou zboží odeslat. Nakonec zboží dorazilo v pondělí, tedy po 13 dnech. Za poštovné 610Kč (obyčejná deska 120x70) bych čekal trochu jiný servis. Hlavně že jsem mezi tím dostal několik "oslavných" automatických mailů, jak jsou bezva a jak všechno klape. Příště prosím míň reklamy a více činů.
WC Avatar autora Wooders Czechia (Administrátor) 17.3.2021
Dobrý den, pane Kubalíku. Je nám líto, že jsme (mj. z důvodu Covid-19 opatření) nedodrželi o 5 dní slíbený termín expedice a dodání vaší zakázky. Jako malou satisfakci vám e-mailem posíláme slevový kupon na váš případný další nákup. Tato nemilá situace se nám nestává často. Ještě jednou se omlouváme.
JK Avatar autora Jan Krajíček | 16.3.2021
Deska stolu vypadá fakt dobře+ super komunikace
JV Avatar autora Jakub Valdivia | 16.3.2021
Naprostá spokojenost a výborná komunikace.
P Avatar autora Pavel | 16.3.2021
Kvalitní zboží, perfektní zpracování výrobků, ochota vyřešit zadání atypického rozmeru, rychlá a skvělá komunikace. Jsem absolutně spokojen. Tímto ještě jednou díky Woooooo za skvěly přístup ;)
L Avatar autora Lukáš | 15.3.2021
super přístup, super kvalita, super obchod
S Avatar autora Sarka | 12.3.2021
Naprosto skvela domluva, ochota. Zde byla opravdu radost nakupovat. 100% doporuceni z me strany, deska na stul je opravdu krasna. Dekuji
L Avatar autora Lukáš | 12.3.2021
Deska nádherná, perfektní přístup
V Avatar autora Vláďa | 6.3.2021
Stolová deska vyrobena rychleji, než jsem čekal :) Deska bez chyb, aktivní přístup během výroby, není co vytknout :)
MB Avatar autora Michal Baranovič | 2.3.2021
Skvělá zkušenost s prvním nákupem. Výborná a vstřícná komunikace s obchodem, jednoduché a rychlé domluvení atypické objednávky. I problém s dostupností kabelové průchodky kterou jsem objednal byl okamžitě vyřešen. Samotný stůl je krásný, kvalita splňuje všechna očekávání. Maximální spokojenost, a to i s doručením firmou Top Trans s vynáškou. Potkat v dnešní době kurýry s profesionálním a ochotným přístupem je téměř zázrak :)
Nahoru
49 položek celkem